Home / Därför är frukt- och kaffeleveranser betydelsefulla

 

Glada och välmående medarbetare är gynnsamt för företaget. För att få det krävs det att arbetsmiljön är bra. För en bra arbetsmiljö är det viktigt att ha rena lokaler och en viss service som gott kaffe och färsk frukt.

När du driver ett företag som har anställda är det viktigt att tänka på allt från att lokalerna är städade till att medarbetarna mår bra. Det är inte helt enkelt att hålla koll på allt fungerar som det ska inom alla områdena samtidigt. Därför är det en fördel att anlita ett företag som kan sköta allt detta. Gå in på Worky.se om du vill ha kontorsstädning samt frukt- och kaffeleveranser av en och samma leverantör. Det är enormt smidigt att kunna beställa allt från samma aktör, det är tids- och energieffektivt.

Få en bra arbetsmiljö med enkla knep

När allt sådant praktiskt fungerar bäddar det för att medarbetarna mår bättre och är glada. Icke tömda papperskorgar och dåligt kaffe kan få vilken medarbetare som helst på dåligt humör. Att personalen har negativa känslor är inget positivt för någon. Om du har personal som är glad kommer de även att arbeta bättre vilket gynnar dig som driver företaget. Du kan alltså med små knep och medel skapa en god arbetsmiljö på ditt företag.

Frukt gynnar medarbetarnas hälsa och produktivitet

Varför det är viktigt med fruktleveranser är för att värna om personalens hälsa men även hålla deras blodsocker uppe. När de håller blodsockret på en bra och jämn nivå kan de arbeta på ett bättre sätt. Frukt och grönt är dessutom väldigt viktigt för alla människors hälsa. Bra hälsa innebär att personalen blir mindre sjuk. Att du som arbetsgivare kan bidra till välmående är bara positivt. Tänk på att det finns trevliga platser att äta frukten på och dricka det goda kaffet. Gemenskap på en arbetsplats är oerhört viktigt för arbetsmiljön.