Home / Apple gör dator i guld

 

Att Apple aldrig slutar att förvåna vet vi alla. Nu har de gjort det igen genom att lansera en nya dator som är tunnare och lättare än en Air och kommer i färgen guld. 

718437-apple-with-bite-illustrationDet fascinerande med Apple och deras produkter är att när de kommer ut med något nytt så tänker man att nu kommer de aldrig att kunna toppa detta, men vid nästa lansering kommer man ändå att tappa hakan. Den nya datorn från Apple är 13,1 mm tunn och väger inte ens ett kilo. Den är tunnare än en air. Man trodde att Apples nya klocka skulle bli snackisen för en lång, lång tid då den går lös på inget mindre än 145 000 kronor och har många spännande funktioner för en människa som vill håla sig aktiv och up-to-date med vad som försiggår i världen. Vad som är skönt med dessa dyra produkter är att man kan handla billiga prylar från Fyndiq för att komplettera sina dyra teknikprylar – allt för att skydda dem och sätta personlig prägel.

Dator som glimmar och levererar

Man kan lätt tänka sig att när en dator kommer i guldfärg och är så vacker så kan man lätt tro att man måste göra avkall på kvalitet och prestanda. Men så är det inte i detta fall och denna dator har varken mindre batteritid eller är mer känslig. Något annat positivt som Nyheter24 skriver om är att datorn inte har någon fläkt, detta tack vare ny teknologi.

Bara det att Apple har ett nytt färgval gör att det blivit en enorm spridning i sociala medier om denna nya modell, så man måste säga smart drag, om än mycket enkelt. Men det är Apple i ett nötskal: att både komma med revolutionerande teknik och snygg design.